25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Gezamenlijk Concert der beide Thorner HarmonieŽn

25 mei 2017, Roermond, Oranjerie (NL).

Gezamenlijk Concert der beide Thorner HarmonieŽn

De beroemde Thorner harmonieŽn, die beide al decennia aan de top van de blaasmuziek staan, musiceren ťťnmaal per jaar samen. Het traditioneel ďGezamenlijk ConcertĒ is de aangewezen gelegenheid om beide gerenommeerde orkesten op ťťn avond te beluisteren. Blaasmuziek, waarbij virtuositeit, passie en muzikale kwaliteit de boventoon voeren en dť ontmoetingsplek is voor de echte muziekliefhebber.

Theaterzaal van de Oranjerie te Roermond, kaart via onderstaande link

Meer info: http://www.oranjerieprogramma.nl/nl/voorstellingen/maand-overzicht/2017/05/gezamenlijk-concert-thorner-harmonieen/2018/