10 mei 2018 Gezamenlijk concert der beide Thorner harmonieën - Oranjerie Roermond

26 mei 2018 ECWO - BOZAR Brussel

2 september 2018 Slotconcert Summer Wind Academy - Buitenpodium De Abdijhof Thorn

Gezamenlijk Concert der beide Thorner harmonieŽn

10 mei 2018, Theater De Oranjerie Roermond ( ).

De beroemde Thorner harmonieŽn, die beide al decennia aan de top van de blaasmuziek staan, musiceren ťťnmaal per jaar samen. Het traditioneel ďGezamenlijk ConcertĒ is de aangewezen gelegenheid om beide gerenommeerde orkesten op ťťn avond te beluisteren. Blaasmuziek, waarbij virtuositeit, passie en muzikale kwaliteit de boventoon voeren en dť ontmoetingsplek is voor de echte blaasmuziekliefhebber.

Meer info: www.harmoniethorn.nl