10 mei 2018 Gezamenlijk concert der beide Thorner harmonieën - Oranjerie Roermond

26 mei 2018 ECWO - BOZAR Brussel

2 september 2018 Slotconcert Summer Wind Academy - Buitenpodium De Abdijhof Thorn

Micheline & St. MichaŽl zingen Brel

22 januari 2017, Roermond, Oranjerie (NL).

Harmonie St. MichaŽl van Thorn, chansonniŤre en rijzende ster Micheline van Hautem en haar vaste begeleider Erwin van Ligten (gitaar) zingen en spelen beroemde chansons van Jacques Brel.

Een bijzondere muzikale alliantie die onder leiding van dirigent Ivan Meylemans garant staat voor passie en kwaliteit.

Een verfrissend concert en een ontmoetingsmoment voor liefhebbers van Franse chansons en symfonische blaasmuziek

Meer info: http://www.oranjerieprogramma.nl/nl/voorstellingen/maand-overzicht/2017/01/micheline-038-st-michael-zingen-brel/2011/