CD's

Op deze pagina treft u de cd's aan van Harmonie St. Michaël van Thorn. Klik op een cd voor meer informatie en geluidsfragmenten.

Cosmic Wings

Dirigent: Henrie Adams... »

Persisting Winds

Dirigent: Ivan Meylemans... »

Contemporary & Romantic Heroes

Colours

Contrasts

Slagwerkensemble Harmonie St. MichaŽl

Dirigent: Jo Zinzen... »

Harmonie St.MichaŽl speelt De Meij

Amťriques & Dionisiaques

Dirigent: Heinz Friesen... »

WMC 1993: De winnaar Live!

American Music of the Twentieth Century