30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Cosmic Wings

Dirigent: Henrie Adams

Cosmic Wings is verkrijgbaar vanaf 15 juni 2013. U kunt deze CD&DVD-box nu reeds bestellen (€19,90 excl. verzendkosten).

Live-registratie in geluid en beeld van het concert op 10 juni 2012 in Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven.

UFO Concerto for euphonium & wind orchestra
Johan de Meij