30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Boekingen

Harmonie St.Michaël van Thorn verzorgt vele concerten in schouwburgen en concertzalen in Nederland en het buitenland.

Indien u meer informatie wil ontvangen over de mogelijkheden om een concert voor u te verzorgen, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@harmoniethorn.nl.