10 mei 2018 Gezamenlijk concert der beide Thorner harmonieën - Oranjerie Roermond

26 mei 2018 ECWO - BOZAR Brussel

2 september 2018 Slotconcert Summer Wind Academy - Buitenpodium De Abdijhof Thorn

Gezamenlijk Concert

17 mei 2012, TheaterHotel De Oranjerie, Roermond (NL).

Aanvang 20:00 uur
Kaarten Š Ä17,50 via de kassa van Theaterhotel De Oranjerie Roermond of reserveren door een e-mail te sturen naar info@harmoniethorn.nl.

Bestanden bij dit evenement:

Persbericht Gezamenlijk Concert Thorner HarmonieŽn 17.05.2012.pdf