Muzikale leiding

Het harmonieorkest staat onder leiding van chef-dirigent Ivan Meylemans en Erik Somers (2e dirigent). De slagwerkgroep wordt geleid door dirigent Frank Marx.

Slagwerkgroep

Facebook

Nieuws, achtergronden en foto's van alles wat Harmonie St. Michaël bezig houdt, kunt u volgen via facebook.

Eerstvolgende concerten

Zo 9 juli 2023, 11.30 uur, Openlucht Theater Thorn, Harmonie St. Michaël van Thorn 160 jaar jong

Zo 1 oktober 2023, 15.00 uur, Theaterhotel de Oranjerie Roermond, Carmina Burana met Brabant Koor en zangsolisten

Zo 21 januari 2024, 15.00 uur, Theater De Oranjerie Roermond

 

 

 

Ik ben een vriend!

Ondersteun Harmonie St. Michaël door vriend te worden. Klik hier voor meer informatie.

Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier

Max Havelaar, Johan Cruijff en De Rosenkavalier. Op het eerste gezicht hebben deze drie bekende persoonlijkheden niets met elkaar gemeen. Maar in de muziek versmelten verschillen en is alles mogelijk.Muziek is tijdkunst. Ze klinkt in de tijd en roept verleden en toekomst in ons op. De gevleugelde uitspraak van Amsterdamse voetbalgod in Barcelona, Johan Cruijff luidde: ‘en un momento dado’ dat (te) vrij vertaald ‘op een gegeven moment’ moest betekenen.

Dat gegeven moment is op zondag 26 juni, wanneer Calefax en St. Michael Thorn Wind Orchestra klankwerelden laat samenvloeien. Klanken waarin oud en nieuw, historische en utopische werelden elkaar ontmoeten in een wervelend programma met een hoofdrol voor symfonische, poëtische en harmonische composities en waarin de virtuositeit van beide ensembles volledig tot uitdrukking komt. Muziek als een gegeven moment waarin toekomstige herinneringen worden geboren. Harmonische klankkunst in optima forma met een wereldpremière van nieuwe Nederlandse muziek als opening.

Tickets: www.tivolivredenburg.nl/agenda/havelaar-cruijff-de-rosenkavalier-26-06-2022/« Terug naar overzicht