30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Gezamenlijk Concert 2018

De beroemde Thorner harmonieën, die beide al decennia aan de top van de blaasmuziek staan, musiceren éénmaal per jaar samen.

Het traditioneel “Gezamenlijk Concert” is de aangewezen gelegenheid om beide gerenommeerde orkesten op één avond te beluisteren. Blaasmuziek, waarbij virtuositeit, passie en muzikale kwaliteit de boventoon voeren en dé ontmoetingsplek is voor de echte blaasmuziekliefhebber.

Kaarten zijn te reserveren via: http://bit.ly/gezamenlijkconcert2018