Zo 15 mei, 14.30 uur, Concertzaal Tilburg (i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand)

Do 26 mei, 20.00 uur, Adams Fabrieken, Gezamenlijk Concert der Thorner Harmonieën (i.s.m. Koninklijke Harmonie Thorn)

Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Concert TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 15:00 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Blazers’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Janssen (trombone)

Zaal

De zaal is een grote en hoge ruimte met een uitstekende akoestiek. Hier worden de repetities van het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest gehouden. De zaal is regelmatig in gebruik voor concerten, georganiseerd door de uitbater van café d’n Ingel. Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor het jaarlijkse Caecilia feest, het Lei Dijkstra solistenconcours en andere verenigingsactiviteiten.

Voorzijde Harmoniezaal St. Michael
Achterzijde Harmoniezaal St. Michael