10 mei 2018 Gezamenlijk concert der beide Thorner harmonieën - Oranjerie Roermond

26 mei 2018 ECWO - Brussel

27 januarie 2019 Science - Oranjerie Roermond

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Organisatie

De organisatie rondom het jeugdorkest en de opleidingen is in handen van de jeugdbegeleidingsgroep. Werkzaamheden hebben betrekking op het informatie verstrekken aan ouders, de afstemming met opeidingsinstituut Myouthic, het organiseren van concerten, uitstapjes, het solistenconcours en het tweejaarlijkse kamp.

De jeugbegeleidingsgroep bestaat uit:
Manon Verstegen
Ineke Roost