Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier, TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 15:00 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Brass’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Jansen (trombone)

Bezetting

Tijdens concerten bestaat het orkest, afhankelijk van het programma, uit 5 fluiten/piccolo’s, 4 (alt)hobo’s, 20 (es)klarinetten, 4 altsaxen, 3 tenorsaxen, 1 baritonsax, 3 fagotten, 2 basklarinetten, 3 contrabassen, 8 hoorns, 5 trombones, 7 trompetten, 3 euphoniums, 3 bastuba’s en 6 slagwerkers. Daarnaast worden regelmatig celli, harp en/of piano/celesta aan de bezetting toegevoegd.