30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Bezetting

Tijdens concerten bestaat het orkest, afhankelijk van het programma, uit 5 fluiten/piccolo’s, 4 (alt)hobo’s, 20 (es)klarinetten, 4 altsaxen, 3 tenorsaxen, 1 baritonsax, 3 fagotten, 2 basklarinetten, 3 contrabassen, 8 hoorns, 5 trombones, 7 trompetten, 3 euphoniums, 3 bastuba’s en 6 slagwerkers. Daarnaast worden regelmatig celli, harp en/of piano/celesta aan de bezetting toegevoegd.