Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier, TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 15:00 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Brass’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Jansen (trombone)

Organisatie

De artistieke leiding van het harmonieorkest is in handen van de orkestcommissie. In samenspraak met de dirigent(en) bepaalt de commissie de artistieke koers en muzikale planning van het orkest en is daarnaast medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering daarvan. De commissie bestaat uit:

Frank Crasborn (commissievoorzitter);
Erik Somers (vaste assistent dirigent);