25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Organisatie

De artistieke leiding van het harmonieorkest is in handen van de orkestcommissie. In samenspraak met de dirigent(en) bepaalt de commissie de artistieke koers en muzikale planning van het orkest en is daarnaast medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering daarvan. De commissie bestaat uit:

Frank Crasborn (commissievoorzitter);
Erik Somers (vaste assistent dirigent);