30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Organisatie

De artistieke leiding van het harmonieorkest is in handen van de orkestcommissie. In samenspraak met de dirigent(en) bepaalt de commissie de artistieke koers en muzikale planning van het orkest en is daarnaast medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering daarvan. De commissie bestaat uit:

Frank Crasborn (commissievoorzitter);
Erik Somers (vaste assistent dirigent);