30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Grachtenfestival aan de Maas

De Stichting Grachtenfestival aan de Maas organiseert sinds 2001 het gelijknamige festival. Dit tweedaags festival programmeert prijswinnende musici uit het klassieke en wereldmuziek genre op bijzondere podia in het historische centrum van het witte stadje Thorn.

Harmonie St. Michaël van Thorn is de vaste gast die het slotconcert verzorgt. Daarnaast stelt de vereniging organisatorische hulp en menskracht ter beschikking aan de stichting. De baten van het festival komen ten goede aan Harmonie St. Michaël van Thorn.

De comitéleden van Stichting Grachtenfestival aan de Maas zijn:
Drs. Kees Halkes (voorzitter);
Henri Thijssen (penningmeester);
Drs. Yovka van Santen (secretaris);
Erik Somers (artistiek leider);
Han Walraven (communicatie);
Juliette Cober (communicatie);
Marc Dijkstra (logistiek);
Ing. Maurice Wulms (resources);
Paul Janmaat (vergunningen);
Lars Deneer MSc RC (marketing en verkoop).

Zie www.grachtenfestivalaandemaas.nl voor meer informatie.