30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Lidmaatschap

Voor € 75,- per jaar kunt u sympathiserend lid worden van Harmonie St. Michaël van Thorn. U ontvangt dan alle informatie over concerten en verenigingsactiviteiten. Tevens krijgt u gratis toegang tot het nieuwjaarsconcert van Harmonie St. Michaël van Thorn in Theater de Oranjerie te Roermond.

Voor meer informatie, of het aanmelden voor een lidmaatschap, kunt u een e-mail sturen naar info@harmoniethorn.nl.