22 januari Micheline & St. Michaël zingen Brel - Oranjerie Roermond

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Lidmaatschap

Voor € 75,- per jaar kunt u sympathiserend lid worden van Harmonie St. Michaël van Thorn. U ontvangt dan alle informatie over concerten en verenigingsactiviteiten. Tevens krijgt u gratis toegang tot het nieuwjaarsconcert van Harmonie St. Michaël van Thorn in Theater de Oranjerie te Roermond.

Voor meer informatie, of het aanmelden voor een lidmaatschap, kunt u een e-mail sturen naar info@harmoniethorn.nl.