Muzikale leiding

Het harmonieorkest staat onder leiding van chef-dirigent Ivan Meylemans en Erik Somers (2e dirigent). De slagwerkgroep wordt geleid door dirigent Frank Marx.

Slagwerkgroep

Facebook

Nieuws, achtergronden en foto's van alles wat Harmonie St. Michaël bezig houdt, kunt u volgen via facebook.

Eerstvolgende concerten

Zo 9 juli 2023, 11.30 uur, Openlucht Theater Thorn, Harmonie St. Michaël van Thorn 160 jaar jong

Zo 1 oktober 2023, 15.00 uur, Theaterhotel de Oranjerie Roermond, Carmina Burana met Brabant Koor en zangsolisten

Zo 21 januari 2024, 15.00 uur, Theater De Oranjerie Roermond

 

 

 

Ik ben een vriend!

Ondersteun Harmonie St. Michaël door vriend te worden. Klik hier voor meer informatie.

Vriend van Harmonie St. Michael van Thorn

De vereniging ‘Vrienden van Harmonie St. Michaël van Thorn’ werd opgericht in 1960 als genootschap van sympathisanten. Het doel is het verlenen van financiële en morele steun aan de missie van Harmonie St. Michaël: het verbinden van jong en oud via symfonische blaasmuziek van de hoogste kwaliteit in samenwerking met professionals en middels cross-overs naar andere kunsten.

De Vrienden zijn uitgegroeid tot een grote groep sympathisanten. Ook ú kunt Vriend worden van Harmonie St. Michaël in de drie onderstaande varianten. Als nieuwe vrienden ontvangt u dan de CD/DVD Cosmic Wings.

Donateur

Het Donateurschap kost € 37,50 per jaar. Als u samen met uw partner Donateur wordt dan kost dat € 50,00 per jaar. U ontvangt 2 maal per jaar onze nieuwsbrief en wij houden u via e-mail op de hoogte van speciale activiteiten van Harmonie St. Michaël. Klik hier om nu donateur te worden.

Sympathisant

Sympathisanten betalen € 75,00 per jaar (€ 100,00 in combinatie met uw partner). Naast de activiteiten en informatie die beschikbaar zijn voor de Donateurs, heten wij u graag welkom bij het nieuwjaarsconcert van Harmonie St. Michaël. Klik hier om nu sympathisant te worden.

Persoonlijk Begunstiger

U kunt Persoonlijk Begunstiger worden voor € 200,00 per jaar. Van uw bijdrage wordt jaarlijks € 75,00 gereserveerd in het ‘Vrienden van Harmonie St. Michaël Fonds’. Dit fonds streeft naar het zichtbaar maken van het cultureel historisch erfgoed van Harmonie St. Michaël en het actief uitdragen daarvan. Het fonds wordt beheerd door het genootschap van Persoonlijke Begunstigers. Daarnaast ontvangen Persoonlijke Begunstigers de nieuwsbrief en worden zij en een partner persoonlijk ontvangen bij muzikale activiteiten van Harmonie St. Michaël. Klik hier om nu persoonlijk begunstiger te worden.

Uw fiscaal voordeel door onze ANBI status

Omdat Harmonie St. Michaël heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) status. De bovenstaande drie vormen van Vriendschap komen in aanmerking van de extra gunstige fiscale regeling voor dergelijke instellingen. Dat betekent dat het jaarlijks te betalen bedrag niet belast is met schenkingsrecht, en dat u 125% van het bedrag, zonder enige drempel, als aftrekpost mag opgeven bij uw aangifte inkomstenbelasting. Enige voorwaarde is dat u een overeenkomst sluit met Harmonie St. Michaël waarin wordt vastgelegd dat u minimaal 5 jaren vriend blijft. De Belastingdienst heeft daarvoor een standaard overeenkomst opgesteld die u hier kunt downloaden en ingevuld en ondertekend kunt sturen naar info@harmoniethorn.nl of het postadres. Indien u hierover meer informtie wilt ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar info@harmoniethorn.nl.

Andere vormen van ondersteuning

U kunt ook kiezen voor een eenmalige bijdrage. Bij een bijdrage vanaf € 25,00 ontvangt u als blijk van dank een CD uit de collectie van Harmonie St. Michaël van Thorn. Klik hier om een eenmalige bijdrage te doen. Wilt u Harmonie St. Michaël op een andere wijze ondersteunen, neem dan contact op met Lars Deneer op 06 54612667 of stuur een e-mail naar info@harmoniethorn.nl

Vrienden van Harmonie St. Michael van Thorn, mei 2010
De onthulling van de klok in cafe d'n Ingel door president Kees Halkes
Houtsnede van de aartsengel Michael, geschonken door De Vrienden bij het 125-jarig bestaan in 1988